flexofon PBX-løsning

Bruger I for meget tid på at viderestille kunder og leverandører til de rette personer i virksomheden, så bør I overveje at få et professionelt omstillingsanlæg tilknyttet. Udgiften kan blive tjent ind igen adskillige gange, alene på den tid I sparer ved at give beskeder videre internt. Herudover vil kunderne opleve en ensartet, professionel velkomst, der kan styrke jeres autoritet, og faktisk betyde at andelen af tilfredse kunder vil blive forøget. Med et omstillingsanlæg fra Flexonet opnår du ikke udelukkende større frihed, det er også både billigere, hurtigere og nemmere end det traditionelle omstillingsapparat mange kender alt for godt i dag.

Der findes en række forskellige muligheder på markedet, som kan sikre at dine kunder bliver mødt med en velkomsthilsen, og derefter sendt videre til den afdeling eller person de ønsker at tale med, alt imens der gøres brug af ventemusik. Det er også muligt at etablere telefonsvarer med åbningstider og fleksible åbningstider, som f.eks. når du holder ferie eller frokostpause.

Vil du høre mere om, hvordan vi kan etablere et omstillingsanlæg hos jer, så kontakt os på 3535 1337 eller via kontaktformularen. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

  • Fleksibel og brugervenlig
  • Geografisk uafhængighed
  • flexomobil-integration
  • Abonnement fra 79,- pr. md.

Omstillingsanlæg der virker efter hensigten