flexofon telefonløsninger

Ønsker I at nedbringe udgiften til firmaets telefonudgifter, og samtidig have høj sikkerhed for at forbindelsen til kunderne er god, så bør I ringe med IP-Telefoni. I undgår dyre abonnementer og taletid, som vi traditionelt kender til i dag. Med IP-Telefoni, vil I fremadrettet kunne ringe fra jeres fysiske telefon, og via et program I kan installere på jeres computer.

Der er andre mærkbare fordele ved at skifte over til IP-Telefoni – man kan f.eks. integrere telefonløsningen med computer, økonomisystem, kundekartotek og rapportering. Også menusystemer, telefon-køer, tidsstyring og meget andet er muligt at få tilknyttet din telefoni, som førhen har været meget omkostningskrævende at få integreret.

I mange kontorbygninger er signalet dårligt og måske ligefrem helt væk, fordi de nyere bygninger, er lavet af beton, metal og med energiglas, hvilket dæmper signalet for din telefon. I vil derfor opleve langt bedre telefonløsning med IP-Telefoni i disse situationer.

Kontakt os!
Er I interesseret i at drøfte hvilke telefonløsninger, der passer bedst til jeres virksomhed, så ring til os på 3535 1337. I er også velkommen til at skrive via kontaktformularen. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

  • Ubegrænset antal kanaler
  • Fleksibel og fremtidssikret
  • Fra kun 5 øre pr. minut
  • Abonnement 49,- pr. md.

telefonløsninger der fungerer stabilt