Stay Connected blev grundlagt med en vision om at skabe meningsfulde forbindelser gennem innovative tele- og internetløsninger.
Vores dedikation til kvalitet og skræddersyede services har gjort os til en pålidelig partner for virksomheder i Danmark.

Vores rejse begyndte med et simpelt mål - at levere pålidelige og avancerede kommunikationsløsninger til virksomheder i alle størrelser. Med årene har vi udviklet os til et team af dedikerede fagfolk, der brænder for at skabe teknologiske løsninger, der gør en forskel.
Vi er stolte af vores mangfoldige og talentfulde team, der arbejder hånd i hånd for at opfylde dine forretningsmæssige behov.
Med fire ansatte i Danmark og syv i Nepal bringer vores globale hold en unik blanding af færdigheder og perspektiver til bordet.

Hos Stay Connected tror vi på, at stærke forbindelser er nøglen til succes. Vi er her for at skabe og opretholde disse forbindelser for dig.

Vi ser frem til at få muligheden for at forbinde og styrke din virksomhed.
Beliggende i hjertet af Slagelse er vores kontor hjemsted for innovation, dedikation og ekspertise.
Hos Stay Connected opererer vi på hele Sjælland og fokuserer primært på at betjene vores værdsatte kunder i det pulserende København.

Vi er stolte af at være din partner, der betjener virksomheder og samfund i alle nærområde. Uanset om du er i Slagelse, København eller andre steder på Sjælland, er vi her for at levere førsteklasses tele- og internetløsninger, der opfylder dine behov.

Vi er her for dig

Har du særlige krav, behov eller ønsker mere information?
Lad os tage en god snak!  Du kan kontakte vores eksperter ved at sende en mail til info@sc.dk eller give os et kald på 70 160 160.

Vi ser frem til at hjælpe dig og besvare alle dine spørgsmål.

- Let's Stay Connected

Lad os høre fra dig

Udforsk en
verden af bedre
muligheder

Start med en uforpligtende snak om dine behov og hvor vi kan optimere din forretning.
© 2024 Stay Connected. All rights reserved