Individuelle internetløsninger er i højsædet

Som Flexonets navn henviser til, så er vi fleksible i vores tilgang til at finde den de bedste internetløsninger til vores kunder. Vi anerkender kundernes mange forskellige og individuelle behov. Vi placerer ikke kunden eller kundens virksomhed i en kasse, der skal passe til en løsning, men vi designer en ramme, som når hele vejen rundt om kunden, når vi skal finde de bedste internetløsninger.

Fiberinternet til virksomheder

Ønsker I at sikre jeres virksomhed de bedste forudsætninger, for at drive forretning, bør I installere fibernet, der yder den hurtigste og mest stabile bredbåndsløsning, der findes på markedet i dag. Årsagen til at fibernet er langt hurtigere end andre forbindelser, er at signalet transporteres via lys.

Vi har skræddersyet vores internetløsninger, til at matche behovet hos mindre og mellemstore virksomheder. Kunderne kommer for det meste til os via mund til mund metoden, da vi er en mindre virksomhed, der bruger vores energi og erfaring på at finde de bedste løsninger til vores kunder, frem for at bruge en masse energi på reklamer.

Vi ønsker at adskille os fra branchens store aktører, og rent konkret betyder det blandt andet, at vi som et af de eneste selskaber tilbyder vores kunder 100% redundans – Det betyder at I altid får den hastighed til rådighed som I betaler for, når I vælger en internetløsning hos Flexonet.

Vi tilbyder 24 timers overvågning af den valgte løsning, så I ikke skal bekymre jer om forbindelsen forsvinder eller på anden vis fungerer ustabilt.

Ønsker du at høre mere om vores internetløsninger, så tag kontakt til os via kontaktformularen eller ring til os på 3535 1337 til en nærmere snak omkring, hvordan vi kan hjælpe jer.

internetløsninger der virker

  • Fra 10 Mbit/s til 10Gbit/s
  • 24/7 overvågning
  • Oppetidsgaranti op til 99,99%
  • Individuelle løsninger
  • Fuld redundans
  • Firwall-løsninger