Udnyt muligheden for at få én samlet leverandør til alle jeres elektroniske løsninger

Som selvstændig erhvervsdrivende har du en række kompetencer inden for dine forretningsområder. Der er opgaver du løser med højeste ekspertise, og som du samtidig finder interessante. For at kunne løse dine opgaver bedst muligt, har du brug for at dine værktøjer fungerer. Brugt energi på f.eks. en dankortmaskine der ikke er hurtig nok, eller en telefonlinje der er ustabil – er at sidestille med mistet indtjening.

I Flexonet lytter vi til vores kunder, og er derfor begyndt at udbyde et produkt, der tager hånd om de almindelige irritationsmomenter man oplever som selvstændig – uanset om man har en butik, en salon eller anden slags virksomhed.

Med vores løsning kan vi sikre jer en samlet løsning for både fastnet IP-Telefoni med mulighed for mobilintegration, hurtigt bredbånd til jeres internet så I nemt kan være online fra flere PC´ere, og kunderne samtidig kan betale med dankort i butikken.

Ovenstående er blot et fiktivt eksempel – vi kan tilknytte en lang række andre services uden at prisen påvirkes.

Vi kalder løsningen Flexonet Flexibél!

Prisen for Flexonet Flexibél er kun 350 kroner månedligt, og Flexonet Flexibél kan oprettes for helt ned til 999 kroner.

Tilbud og kontakt!
Samtlige priser fremgår af produktbladet her! Ønsker du at undersøge om Flexonet Flexibél kan være løsningen for din virksomhed, så ring til os på 3535 1337. Vi kan så tage en snak om mulighederne. Du er også velkommen til at skrive til os via kontaktformularen, og vi vil så vende tilbage til dig hurtigst muligt.

  • Telefonsvarer
  • Viderestilling
  • Ringegrupper
  • Overførsel af opkald
  • Mulighed for mobilintegration
  • Og mange flere..